tiistai, 18 kesäkuu 2019 12:46

Gamesaver on helppo tapa kuvata ja lähettää otteluita – Mahdollistaa ottelulähetykset sarjoista, jotka eivät näy Ruutu-palvelussa

Sarjoja, jotka eivät näy Jääkiekkoliiton ja Sanoman sopimuksen myötä Ruutu-palvelussa, voi kaudella 2019-20 kuvata ja lähettää viime kauden tavoin Gamesaver-palvelun kautta.

Otteluiden lähettämiseen Gamesaver-palvelussa ei tarvitse hakea erikseen lupaa liitolta vaan asiasta voi sopia suoraan Gamesaverin kanssa. Palvelun käyttäminen ei kuitenkaan korvaa kuvatallenteiden lähettämisvelvoitetta kurinpitotapauksissa kurinpidon käsiteltäväksi.

Seuroja ei velvoiteta palvelun käyttämiseen, otteluita voi edelleen lähettää myös muiden kanavien kautta, jos asiaan on haettu lupa kilpailusääntöjen edellyttämällä tavalla.

Gamesaver-palvelussa katsojat näkevät yhdellä kuukausimaksulla kaikki Gamesaveriin kuvatut jääkiekko-ottelut suorana tai jälkilähetyksenä. Lisäksi palveluun tuotetaan maalikoosteet sekä muuta mielenkiintoista sisältöä, jotka ovat katsottavissa samalla tilauksella.

Palvelu mahdollistaa myös lisätulojen ansaitsemisen tilaustuottojen ja sisäänrakennettujen mainospaikkojen kautta.

Seuroille ja joukkueille lähetetään tarkempaa tietoa palvelun käyttöönotosta vielä lähempänä kauden alkua.

Tiedustelut (Huom. Gamesaver vastaa kaikista tiedusteluista palvelun käyttöön liittyen):
Karri Tuominen
Operations & Community Manager
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 766 8576

Lisäinfoa palvelusta löytyy täältä.

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta