Pelipassit ja vapaakortit Leijonat -sovelluksessa

Suomen Jääkiekkoliiton vapaakortit ja pelipassit löytyvät tälläkin kaudella mobiililaitteisiin ladattavasta Leijonat-sovelluksesta.

Pelipassi löytyy Leijonat-sovelluksesta, mikäli pelipassisi on voimassa.

Vapaakortin lunastus tapahtuu vanhaan tapaan jokaisen oman palvelusivun kautta liiton palvelusivustolla noutamalla myönnetyn kortin lunastuslasku ja maksamalla se vaaditulle tilille oikealla viitteellä. Huomioithan, etteivät viitteettömät maksut kohdennu vapaakortteihin ja vapaakorttia ei tällöin toimiteta.

Mikäli tallensit viime kaudella kuvasi palvelusivustolla omalle sivustollesi, ei sinun tarvitse uutta kuvaa tallentaa. Uuden vapaakortinsaajan on tallennettava palveluun kasvokuva. Kuvaa voi vaihtaa mielensä mukaan kun kortti on myönnetty ja kuva vaihtuu sovelluksessa korttiin aina niin haluttaessa.

Kun kortin maksu on kirjautunut järjestelmäämme ja mahdollinen pakollinen pelipassi (tuomarikortit, valmentajakortit) on voimassa, aktivoituu kortti Leijonat-sovelluksessa. Sovelluksesta saa jatkossa unohtuneen salasanansa ja käyttäjätunnuksensa liiton palvelusivustolle.

HUOM! Vaihtoehtoisen muovikortin tilaaminen on muuttunut tälle kaudelle. Muovisen vapaakortin lisähinta on 20 euroa.

Tilaa ja maksa muovinen vapaakortti tämän linkin kautta.


Mikäli sinulle mielestäsi kuuluu liiton vapaakortti etkä löydä sitä palvelusivustoltasi, ota yhteys siihen tahoon joka korttisi myöntää (Eli liittoon keskitetysti):

Erotuomari - erotuomarien aluevalmentaja
Toimitsijat - alueen toimitsijakouluttaja
valmentajat -> oma seura ;  seura -> ilm. myöhemmin
Alueiden toimihenkilöt ja luottamushenkilöt - oma aluepäällikkö

Viime kauden vapaakortit ovat voimassa 30.9.2017 saakka. Huomaa että erotuomarikortti ja valmentajakortti ovat voimassa vain jos sinulla on kaudelle 17-18 lunastettu pelipassi.

Leijonat-sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Leijonat joko suoraan puhelimesi sovelluskaupasta, tai joissakin tapauksissa alla olevan nettiosoitteen kautta

·       iOS - Applen App Store –palvelusta (https://itunes.apple.com/fi/app/leijonat/id1068851051)

·       Android - Google Play –palvelusta (https://play.google.com/store/apps/details?id=leijonat.triapplo.com)

·       Windows Phone - Microsoftin Kauppa-palvelusta (https://www.microsoft.com/fi-fi/store/apps/leijonat/9nblggh1zfsw)

 

Olet nyt

Etsi sivustolta