Työpaikkojen SM-turnaus 2019 Hämeenlinnassa 6.-7.4.2019

Vuoden 2019 työpaikkojen SM-turnaus pelataan Hämeenlinnassa 6.-7.4.2019. Turnaukseen otetaan mahdollisimman paljon joukkueita mukaan mahdollisuuksien puitteissa.

Edellisvuoden joukkueet ovat etusijalla turnauksessa edellyttäen, että he ovat ilmoittautuneet turnaukseen määräaikaan ja maksaneet turnausmaksun eräpäivään mennessä. Muuten joukkueita otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet ilmoittavat mille sarjatasolle he haluavat ilmoittautua. SJL varaa oikeuden muuttaa sarjatasoja ilmoittautumisten ja edellisvuoden menestyksen perusteella.

A- ja B-sarjan osallistumisehdot ja säännöt:

A- ja B-sarjan turnaukseen saavat osallistua kaikki ne pelaajat, jotka ovat saman kauden aikana pelanneet maksimissaan 2. divisioonassa.

Maalivahtien osalta A- ja B-sarjassa ei ole sarjatasorajoituksia.

A- ja B-sarjaan ei ole mahdollista saada poikkeuslupia koskien pelaajien sarjatasoja.

A- ja B-sarjassa pelataan harrastekiekkosäännöillä. Poikkeuksena tähän on se, että lyöntilaukaukset ovat sallittu.

C- ja D-sarjan osallistumisehdot ja säännöt:

C- ja D-sarjassa ylin sarjataso on 3. divisioona. Tämän lisäksi joukkueella saa olla ottelua kohden yksi 2. divisioonassa saman kauden aikana pelannut pelaaja.

Eri otteluissa tämä voi olla eri pelaaja. Nämä pelaajat tulee nimetä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä. C- ja D-sarjassa voidaan maalivahtien kohdalla myöntää poikkeuslupia sarjatasoihin perustelluista syistä. C- ja D-sarjassa pelataan harrastekiekkosäännöillä.

Joukkueiden pelaajat tulee olla pääsääntöisesti saman yrityksen tai konsernin työntekijöitä. Tähän voidaan kuitenkin myöntää poikkeuslupia perustelluista syistä.

Perusteltu syy on esimerkiksi se, että yhdestä yrityksestä ei löydy riittävästi pelaajia joukkueeseen. Tällä tavalla pyrimme antamaan myös pienille yrityksille mahdollisuuden osallistua turnaukseen.

Minimipelaajamäärä samasta yrityksestä tulee kuitenkin olla vähintään viisi työntekijää.

Kaikki poikkeusluvat tulee anoa ennen turnausta lähettämällä lupa-anomus sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Anomuksessa tulee olla joukkue, pelaajat, joille lupaa anotaan sekä perusteet, miksi lupaa anotaan.

Jos lupaa anotaan sarjatason vuoksi (maalivahdit), on anomuksessa mainittava pelaajan sarjataso ja joukkue. Jos lupaa anotaan eri yritysten yhteisjoukkueisiin, on anomuksessa mainittava yritykset, joissa pelaajat työskentelevät.

Turnauksen osallistumismaksu on 780,00 euroa. Maksu sisältää:

- 3-5 ottelua/joukkue.
- Tuomari- ja toimitsijakulut.
- Turnauksen tulospalvelun ylläpidon.

Ilmoittautuminen työpaikkojen SM-turnaukseen päättyy 28.2.2019. 

 

 

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta