Easy Hockey on helppoa ja rentoa harrastamista

Caruna Easy Hockey on tarkoitettu 10–17 -vuotiaille, jotka haluavat pelata ilman paineita, keskimäärin kerran viikossa ja muiden harrastusten lomassa harjoitellen. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita, mutta se ei ole myöskään este osallistumiselle. Varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän.

- Caruna Easy Hockey on tarkoitettu niille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Tämä on hauska tapa pelata jääkiekkoa rennossa ja valvotussa ympäristössä, Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä pelataan noin 70–100% harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain.

Caruna Easy Hockey kausi käynnistyy seuroista riippuen syys-lokakuun taitteessa, mutta mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden. Täältä löydät listan seuroista, jotka olvat mukana Caruna Easy Hockeyssa kaudella 2018-19. 


Lue lisää: Caruna Easy Hockey -uutiset löytyvät kootusti Leijonat.fi -verkkosivuilta

Olet nyt

Etsi sivustolta