Pelipassit 2018-2019

Pelipassi oikeuttaa pelaajan tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävä on huolehtia, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi. Joukkueen toimihenkilö voi hoitaa koko joukkueen pelipassien oston (huom! pelipassinostajan tehtävänä, on tarkistaa pelaajan/huoltajan oikea sähköposti. Sähköpostiin lähtee pelipassin vahvistusviesti), mikäli näin on seuran/joukkueen toimesta päätetty. Pelipassien osto voidaan myös antaa pelaajien tai näiden huoltajien tehtäväksi, mutta tällöin ostosta (aikataulu ja pelipassiluokka) kannattaa antaa selkeät ohjeet jo hyvissä ajoin, näin pelaaminen onnistuu heti ensimmäisessä sarjapelissä.

Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta jossa pelaaja pelaa, aikuisilla sarjakohtaisia.

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle/toimihenkilölle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

Pelipassien ostoon pääset tästä! Ennen ostoa kannattaa kuitenkin selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. Alle olemme koonneet keskeisiä asioita pelipasseihin liittyen, mukana ovat linkit joiden kautta pääset lukemaan tarkemmat ohjeet materiaalipankista.
 

...

Olet nyt

Verkkokauppa

Jääkiekkoliiton leirit

Finhockey News

Et ole yksin

Etsi sivustolta