Tyttökiekko osaksi seuran toimintaa

Joko seurassanne on tyttökiekkotoimintaa? Vai harkitsetteko tyttökiekon aloittamista? Suosittelemme tätä lämpimästi!

Helpoin tapa päästä liikkeelle on järjestää tytöille oma kokeilutapahtuma Girls Hockey Day (GHD). GHD suositellaan järjestettäväksi yhtäaikaa kansainvälisen tyttökiekkoviikonlopun kanssa. Kaudella 2018-2019 GHD-viikonloppua vietetään 6.-7.10.

GHD-tapahtumia voi ja kannattaa järjestää läpi kauden, tärkeää on myös että seuralla on tarjota jääkiekkoharrastuksen jatkomahdollisuus tytöille GHD-tapahtuman jälkeen. Harrastuksen jatko voi olla vaikkapa tyttöjen oma ryhmä Leijona-kiekkokoulussa tai F/E-tyttöjen oma peliryhmä.

Tyttökiekon kausi huipentuu Espoossa 4.-14.4.2019 pelattaviin jääkiekon naisten MM-kisoihin. GHD-tapahtuman järjestäneiden seurojen kesken arvotaan lippupaketti 30 hengelle MM-kotikisoihin!

Kokoamme tälle sivulle tyttökiekon uutisia, materiaaleja jne. seurojen tarpeisiin. Varsinainen tyttökiekon harrastajille ja harrastajaksi aikoville suunnattu uutissivusto löytyy Leijonat.fi –verkkosivuilta.

Olet nyt

Lunasta nyt

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Finhockey News

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta